Connect with us

Sport

Campioni europeni la sate

Published

on

Copiii din Bistra, în topul celor mai buni sportivi din țară

Tinerețe, muncă și performață, sub aceste idealuri copiii pasionați de karate, din comuna Bistra, se antrenează pentru a atinge cele mai bune rezultate sportive.

Munca lor este răsplătită pe măsură, iar recunoașterea lor pe plan național și european nu se lasă așteptată. După fiecare competiție, ajung acasă, în comuna Bistra cu trofee și clasați pe primele poziții ale concursurilor sportive.

Vezi şi MAMUT BIKE RACE, Alba Iulia 2019

Clubul de Karate din Bistra scoate pe bandă campioni naționali și europeni. Sportivii îmbină plăcerea cu seriozitate, iar mesajul lor este clar: sportul înseamnă sănătate și poate fi practicat de oricine, la orice vârstă.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Sport

Victimă scoasă din Peștera Cetățile Ponorului

Published

on

Undeva, într-o grotă din România – o peșteră unică!

O victimă aflată în hipotermie a fost scoasă la suprafață din Peștera Cetățile Ponorului. Salvatorii s-au luptat timp de cinci ore cu frigul, umezeala și pereții abrupți ai peșterii, ca să aducă victima în siguranță, la suprafață. La acest exercițiu au participat 30 de salvatori din țară și s-a încheiat cu succes.

Vezi si In slujba binelui

Numit și Everestul speologiei românești, complexul carstic de la Cetățile Ponorului are galerie activă, extrem de periculoasă și spectaculoasă.

Vezi PE UN PICIOR DE PLAI … SĂLCIUA!

La Cetățile Ponorului se poate ajunge din centrul comunei Arieșeni, pe jos sau cu mașina, urmând marcajele. Grota poate fi vizitată atât în zona de suprafață cât și în galeria subterană, până la Sala Taberei, dar numai cu echipament și mijloace de iluminare.

Continue Reading

Actualitate

MAMUT BIKE RACE, Alba Iulia 2019

Published

on

Peste 180 de cicliști au pedalat pentru a îmblânzi Mamutul

Ajunsă la cea de-a cincea ediție, MBR 2019 a avut două trasee de concurs pe care fiecare dintre participanți și-a testat condiția fizică și nivelul de pregătire.

Mamut Bike Race a adunat iubitori ai mersului pe bicicletă, pasionați de cross-country. Amatori sau sportivi legitinați la cluburi sportive, bikerii și-au forțat limitele și au trecut linia de sosire stabilind recorduri personale.

Ediția 2019, Mamut Bike Race, a aliniat la start peste 180 de participanți, care au optat fie pentru un traseu de 35 km, fie pe unul de 60 km, cu niveluri diferite de dificultate. Traseele de concurs au fost semnalizate cu bandă de marcaj, vopsea fluorescentă și indicatoare. Competiția s-a desfășurat, în mare parte, prin pădurea din apropierea municipiului Alba Iulia.

Continue Reading

Actualitate

Viaţa de campioană, cu Generaţia Z

Published

on

generatia-z-alba-carolina-t

Să joci la cel mai înalt nivel. Nneka Onyejeke – Volei Blaj.

Lavinia şi Brânduşa, în calitate de prezentatoare si membre ale Academiei Elisa, vă prezintă în această emisiune, o personalitate, o vedetă a sportului judeţean şi naţional – Nneka Onyejeke.

Vice-campioană a României la volei, membră a echipei CSM Volei Alba Blaj, ne spune că a început să joace volei de la vârsta de 12 ani , cu multe sacrificii şi greutăţi dar dacă iubeşti ceea ce faci, ajungi acolo unde doreşti.

Urmăriţi emisiunea Generaţia Z pentru a vedea care sunt paşii în spre o carieră de succes şi pentru a asculta sfaturile voleibalista Nneka Onyejeke.

Ce este cabala? O sectă, o învăţătură paralelă cu creştinismul?

Daniel Meze, invitatul emisiunii, ne oferă informaţii cu privire la învăţătura cabala.

Vezi şi Generaţia Z – Noua generaţie

Realizatori: Lavinia şi Brânduşa – Academia Elisa
Televiziunea judeţului Alba
http://www.albacarolinatv.ro/
https://www.facebook.com/albacarolinatv/
https://www.instagram.com/albacarolinatv/
https://twitter.com/albacarolinatv/

O emisiune AlbaCarolinaTV 2019
Toate drepturile rezervate.

Continue Reading
Advertisement
oct 19, 2019 - Sb
Alba Iulia, RO
21°C
câțiva nori
câțiva nori
2 m/s, SV
56%
763.57 mmHg
sam10/19 dum10/20 lun10/21 mar10/22 mie10/23
cer senin
21/14°C
cer senin
20/14°C
cer senin
20/14°C
cer senin
20/14°C
cer senin
19/14°C

Ultimele comentarii

Facebook

Polls

Sunteți de acord cu repornirea mineritului în Munții Apuseni?

View Results

Loading ... Loading ...

Evenimente

Generatia Z

Cele mai accesate

%d blogeri au apreciat: