Connect with us

Creştinism

Fiara se ridică din Comunitatea Europeană

Published

on

MIRACOLUL CREȘTIN, Apocalipsa VI

Continuăm studiul cu capitolul 13 din Cartea Apocalipsa, ultima carte, o profeție, ceva ce nu s-a împlinit încă, sau dacă s-au împlinit, s-au întâmplat parțial. ”Suntem generația care o să vedem evenimentele împlinindu-se sub ochii noștri. Trebuie să urmărim evenimentele care se întâmplă în lume și mai ales cu statul Israel, ei sunt ceasornicul lui Dumnezeu. Atenția Domnului este asupra acestei țărișoare Israel și a Ierusalimului pentru că foarte multe evenimente ale sfârșitului se vor întâmpla acolo”. După cei 7 ani de Apocalipsă, va începe Domnia de 1000 de ani pe Pământ și oamenii vor conduce împreună cu Domnul.

Capitolul 13 este despre semnul fiarei. Fiara se va ridică din Comunitatea Europeană. ”Diavolul s-a folosit de Germania pentru persecuția evreilor și omorârea în masă prin Holocaust a 6 milioane de evrei. Nici Franța nu este mai prejos, președintele francez a propus formarea unei coaliții a 10 state europene, care să formeze o alianță militară, care reprezintă cele 10 împărății care vor fi folosite de Diavol în Apocalipsa”.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Creştinism

”Trebuie să răbdăm până la capăt”

Published

on

Miracolul Creștin. Apocalipsa VII

Continuăm cu capitolul 14, capitolul răpirii Bisericii. Dumnezeu își alege 144.000 dintre evrei, din fiecare seminție. Este o alegere specială, 12.000 din fiecare seminție, fără neamuri. În acest timp, Dumnezeu vestește în continuare Evanghelia, categoric Biserica nu a fost răpită. Încă se vestește cuvântul lui Dumnezeu pentru cei care încă nu l-au auzit, ca să se întoarcă la calea cea dreaptă. ”Trebuie să fim atenți, să facem parte din biserica lui Dumnezeu. Dacă se închină cineva ”Fiarei” și icoanei ei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu turnat neamestecat în paharului mâniei lui și va fi chinuit în foc și pucioasă înaintea sfinților îngeri și înaintea mielului și fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor și nici ziua nici noaptea nu au odihnă cei care se închină ”Fiarei” și icoanei ei și oricine primește semnul numelui ei”. Anticristul și a treia fiară, prorocul mincinos vor face o icoană vorbitoare, pentru ca oamenii să primească semnul și să se închine icoanei. Sub nicio formă nu trebuie acceptat semnul Fiarei. Trebuie să răbdăm până la capăt.

”Domnul va veni pe norii cerului. Pe cap va avea o cunună de aur și în mână va avea o seceră ascuțită… Pământul a fost secerat, aici Biserica este răpită… Cel ce seamănă sămânța bună este fiul omul, țarina este lumea, sămânța bună sunt fiii Împărăției, neghina sunt fiii celui rău, vrășmașul care a semănat-o este Diavolul, secerișul este fârșitul veacului, secerătorii sunt îngerii. Deci, cum se smulge neghina și se aruncă în foc, așa va fi și la sfârșitul veacurilor. Secerișul este asemănat cu sfârșitul veacului și este de fapt răpirea Bisericii”.

Continue Reading

Actualitate

MIRACOLUL CREȘTIN. Apocalipsa – V

Published

on

Adevărul ne face slobozi de robia păcatului

Tainele sfintelor scripturi sunt deslușite prin Miracolul creștin. Tainele, descoperirile pe care Dumnezeu le-a dat Apostolului Ioan la bătrâneți, tratează lucrurile care urmează să se întâmple în zilele noastre. Ca și profeție, se va reconstrui templului de la Ierusalim. Distrus de romani, templul nu a mai fost construit niciodată. Se credea că pe vechiul templu a fost ridicată o moschee, iar descoperirile arheologice au dovedit faptul că ruinele templul se află în apropierea moscheei și acolo se va putea ridica noua construcție, iar cele două edificii pot coexista.

Va fi vai de cei ce rămân pe pământ. Trei ani jumătate vom fi sub stăpânirea diavolului. În timpul Apocalipsei, puterea poporului sfânt va fi zdrobită de tot. Diavolul zdrobește biserica, poporul lui Dumnezeu. Vor fi încercări foarte grele, cum nu au mai fost. Prin credință putem cere lui Dumnezeu doar ceea ce El ne-a promis.

Telespectatorii pot intra în direct cu pastorul Hațegan, prin intermediul telefonului 0759.430.435, în fiecare duminică seara.

Continue Reading

Actualitate

MIRACOLUL CREȘTIN. Apocalipsa IV

Published

on

Lucrurile sunt gata să se întâmple

Mulțumim Domnului pentru toate lucrurile! Apocalipsa vorbește celor 7 Biserici, care nu mai există în zilele noastre, mesajul este foarte actual. Vom intra în Apocalipsă până la ultima trâmbiță. Dumnezeu descoperă lucrările sale în Cartea Apocalipsei.

Lucrurile sunt gata să se întâmple. Vor fi evenimente foarte puternice. Dumnezeu va îngădui un chin extraordinar pentru cei care nu au pecetea Lui pe frunte. Este o lucrare pe care Dumnezeu o cere și o poruncește. Dumnezeu va pedepsi lumea întreagă. Diavolul a încercat să strice planul lui Dumnezeu. Diavolul a vrut să schimbe codul genetic al omului, iar oamenii au fost stricați, și astfel, Dumnezeu a trimis potopul pentru a salva omul nepătat. Rugăciunea este primul pas prin care îl invităm pe Dumnezeu în viețile noastre.

Continue Reading
Advertisement
oct 19, 2019 - Sb
Alba Iulia, RO
22°C
cer senin
cer senin
1 m/s, ESE
46%
763.57 mmHg
sam10/19 dum10/20 lun10/21 mar10/22 mie10/23
cer senin
22/15°C
cer senin
20/14°C
cer senin
20/14°C
cer senin
20/14°C
cer senin
19/14°C

Ultimele comentarii

Facebook

Polls

Sunteți de acord cu repornirea mineritului în Munții Apuseni?

View Results

Loading ... Loading ...

Evenimente

Generatia Z

Cele mai accesate

%d blogeri au apreciat: