Connect with us

Social

Încă din august 2018, Paul Voicu e viceprimar cu atribuții de primar

Published

on

Primaria Alba Iulia

Ce poate ieși atunci când practici la greu Copy/Paste. Primăria Alba Iulia, munca… ca la STAT

Primăria orașului SmartCity Alba Iulia mai scoate un post cu funcţie contractuală de execuție, pe perioadă nedeterminată – consilier, gradul profesional debutant.

Pentru cei selectați sau aleși sau cum vreți dumneavoastră, concursul de recrutare este în data de 25 septembrie 2019, în timp ce anexa anunțului publicată pe site-ul primăriei dovedește faptul că salariații primăriei au pregătit acest concurs încă din 7 august 2018.

Vezi și ‘Prietenii lui Dorin Nistor se hrănesc din bugetul local’

Trist este că, a fost semnat și avizat de șeful Serciciului Resurse Umane, de către un inspector superior și de Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar.

Domnul Primarvice și-a întrat pe deplin în drepturi și face foarte bine ceea ce face, ”semnează ca primarul” fără să citească ceea ce semnează.

Primaria Alba Iulia

Concursul va consta într-o probă scrisă şi un interviu. Candidații sunt rugați să verifice cu atenție hârtiile pe care le completează și semnează.

Suntem oameni și greșim, chiar dacă muncim ca la STAT…

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Actualitate

Nepărat vezi asta, înainte de a accesa Programul ‘Casa Verde’!

Published

on

Producători sau consumatori de energie electrică prin Programul Casa Verde?

”Ar trebui să începem sistematic și nu haotic, nu doar să vindem niște aparate care poate nu vor funcționa niciodată”.

Avem rețele pregătite pentru acest program?

Avem oameni pregătiți pentru a monta aceste instalații?

Pro și contra Programul Casa Verde, alături de Andrei Barbu, moderatorul emisiunii ”Fapte și Vorbe” și Adrian Butuc, om de afaceri, cu o experiență în domeniul energiilor regenerabile din anul 2004. Cei doi explică această ramură de activitate și subliniază lacunele și beneficiile ei atât asupra mediului cât și asupra economiilor pe care le aduce fiecărei familii care le utilizează.

Continue Reading

Social

Zilele orașului Teiuș, la cea de-a 13-a ediție

Published

on

Teiușul se află într-un amplu proces de modernizare și dezvoltare, iar cu cheltuieli chibzuite s-a realizat o sărbătoare de suflet, dedicată teiușenilor. Cu această ocazie au fost înmânate premii pentru activități sportive, școlare cât și pentru implicarea locuitorilor în viața culturală a comunității.

Potrivit declarației primarului orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, toți cetățenii premiați fac cinste orașului și promovează localitatea atât în țară cât și peste hotare. Evenimentul aflat la cea de-a 13-a ediție, a fost un prilej de încântare, de întâlnire între teiușeni și dezvoltarea unor planuri pentru viitorul apropiat.

Continue Reading

Actualitate

Fiii satului Stremț, 2019

Published

on

Sărbătoare, veselie și tradiție

Zile de sărbătoare și veselie în comuna Stremț, când întreaga comunitate și-a sărbătorit „fiii” întorși din pribegie sau pe cei care nu și-au părăsit meleagurile copilăriei.

Câteva sute de stremțeni s-au întors din toate colțurile lumii în satul natal pentru a lua parte, alături de turiști și localnici, la Sărbătoarea Fiilor Satului Stremț, care a avut loc în perioada 17-18 august 2019.

Vezi şi FIII SATULUI, STREMȚ 2018

Manifestările au început cu o slujbă religioasă, în centrul comunei, iar gazda evenimentului, Primarul comunei, Traian Ștefan Popa, alături de organizatori au sărbătorit străvechea vatră de cultură şi civilizaţie a localității Stremț.

Continue Reading
Advertisement
sep 16, 2019 - Lu
Alba Iulia, RO
14°C
cer senin
cer senin
1 m/s, E
71%
765.82 mmHg
lun09/16 mar09/17 mie09/18 joi09/19 vin09/20
cer senin
22/15°C
ploaie ușoară
23/18°C
cer acoperit de nori
16/6°C
cer senin
17/5°C
cer senin
15/4°C

Ultimele comentarii

Facebook

Polls

Sunteți de acord cu repornirea mineritului în Munții Apuseni?

View Results

Loading ... Loading ...

Evenimente

Generatia Z

Cele mai accesate

%d blogeri au apreciat: