Connect with us

Actualitate

12 țări cuprinse în zona ROȘIE de risc

Published

on

Datorită pandemiei COVID-19 care a lovit tot globul, s-au luat anumite măsuri pentru prevenirea răspândirii acestui virus la nivelul României.

Ca măsură de prevenție pentru răspândirea Coronavirusului au fost suspendate zborurile către sau dinspre anumite țări europene cum ar fi Germania, Italia ,Franța, Spania.

Persoanele care călătoresc dinspre tările marcate ca fiind zonă roșie intră automat în carantină timp te 14 zile, iar pentru persoanele care călătoresc într-o țară marcată ca fiind zona galbenă, la întoarcerea în țară se v-a institui izolarea la domiciliu a persoanei respective pentru 14 zile.

Lista cu tările din zonele roșie/ galbenă este următoarea:

În momentul de față pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate și externate. 114.699 persoane se află în izolare iar 15.407 se află în carantină.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia