Connect with us

Actualitate

19 – 30 iulie 2021, BIBLIOTECA DE VACANȚĂ, ediția a V-a

Published

on

biblioteca de vacanta 2021 sebes

Lectură, jocuri, muzică, ateliere de creație, povești, în grădina Muzeului Municipal „Ion Raica” Sebeș, și vom viziona filme educative pentru copii, într-o locație inedită

Vara aduce vești bune, la Sebeș! Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș organizează, în perioada 19 – 30 iulie 2021, BIBLIOTECA DE VACANȚĂ, un program estival aflat la cea de-a cincea ediție, dedicat copiilor înscriși la bibliotecă, cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani.

          Alături de prieteni dragi și inimoși, am pus la cale ateliere interesante, care vor ține participanții implicați și curioși, la toate activitățile propuse, îmbinând lectura și creativitatea cu joaca.

Unele țări IMPUN vaccinarea obligatorie. Pe când și în România?

Ne vom întâlni de luni până vineri, între orele 1030 – 1200, cu lectură, jocuri, muzică, ateliere de creație, povești, în grădina Muzeului Municipal „Ion Raica” Sebeș, și vom viziona filme educative pentru copii, într-o locație inedită – sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Participanții vor veni obligatoriu cu mască de protecție.

Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș,  bulevardul Lucian Blaga, numărul 45, telefon 0258.732848, în perioada 14 – 16 iulie 2021! Numărul de locuri este limitat.

Guvernul PNL ne va interzice să mai creștem porci românești din 1 August! #nurezist fără fermierii români!

          Vara aceasta, vă invităm să alegeți bucuria lecturii și o super-vacanță de poveste, alături de noi, la BIBLIOTECĂ!

Proiectul nostru se bucură de sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Sebeș.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia