Connect with us

Actualitate

Published

on

ECCO și Asociația GolfLab Academy vor organiza pentru prima dată în România Cupa ECCO la Golf.

Evenimentul va avea loc în data de 16 Aprilie 2016 la Golf Club Paul Tomiță din localitatea Pianu de Jos, județ Alba.
ECCO organizează Professional Golf Tour în Danemarca de mai mulți ani, așa că în acest an a hotărât să organizeze Cupa ECCO la Golf și în România, alături de Asociația GolfLab Academy, care la rândul său, are o experiență de peste 10 ani în organizarea de competiții în acest domeniu.
„Cu ocazia competiției Cupa ECCO la Golf, dorim să lansăm Colecția ECCO Golf şi în România, în câteva magazine reprezentative pentru țara noastră, inclusiv în magazinul online www.ecco-shoes.ro” spune Dl Victor Tighinean, General Manager ECCO pentru România, Croația, Slovenia, Ungaria și Serbia.
„Prin organizarea competiției Cupa ECCO la Golf, Asociația GolfLab Academy își propune să aducă împreună comunitatea de golf din Transilvania. Așteptările nostre ca organizatori: multă bună dispoziție, lovituri bune, vreme frumoasă și o atmosferă excepțională! Mulțumim sponsorului ECCO pentru tot sprijinul acordat și sperăm să facem din Cupa ECCO la Golf o tradiție. Succes tuturor celor care concurează!” spune Dl Mircea Stoica, Președinte al Asociației GolfLab Academy.

Organizatorii își doresc să aducă un număr cât mai mare de participanți din toate orașele țării, de toate vârstele. Competiția va avea trei categorii cu câte trei premii la fiecare categorie, premiile constând în articole speciale din colecția ECCO Golf.
Legătura dintre brandul ECCO și golf a început în anul 1994, când Dieter Kasprzak, CEO, ECCO Sko A/S and Premium 109 Collection Designer a început să joace golf. “Îmi amintesc clar prima mea lovitură și cât de inconfortabili erau pantofii mei de golf. În acea zi mi-a venit idea de a crea linia specială de încălțăminte ECCO golf.” Singura noastră preocupare a fost aceea de a crea pantofi de golf care să vină în sprijinul jucătorului, astfel încât el să se poată concentra 100% pe jocul său și să nu își mai facă griji cu privire la picioarele lui” spune dl Dieter Kasprzak.
Iar ECCO a reușit acest lucru! În ianuarie 2015, participând la cea mai mare reuniune anuală a industriei de golf, ECCO și-a consolidat poziția de NUMĂR 1 ca brand premium de încălțăminte pentru golf. Tot în anul 2015, ECCO lansează ediția limitată de pantofi pentru golf sub semnătura jucătorului de golf Graeme McDowell, care completează lista jucătorilor de golf ce poartă încălțăminte ECCO: Marcel Siem, Fred Couples, Ernie Els, Graeme McDowell, Thomas Bjørn, Thongchai Jaidee, Andreas Hartø, Wu Ashun, Will Wilcox, JB Hansen, Belén Mozo, Caroline Masson și Gerina Piller.
Așadar, nu este de mirare că în februarie 2016, leade-rul mondial în încălțăminte pentru golf și-a anunțat parteneriatul cu Asian Tour ca Official Footwear Supplier.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia