Connect with us

Actualitate

Absorbția Fondurilor Europene pentru 2014-2020 este 0

Published

on

Cei de la UE vor să ştie cât estimăm că vom cheltui din bugetul alocat fiecărui program operaţional în acest an şi în 2017

Previziunile se fac pe baza contractărilor pe care autorităţile de management le-au făcut sau urmează să le facă în perioada imediat următoare.

Vom finaliza cinci module în luna octombrie. Este un calendar asumat în faţa premierului Dacian Cioloş. Aceste cinci module vor fi suficiente pentru deblocarea sistemului informatic. De altfel pentru 3 programe operaţionale am demarat o procedură rapidă car enu depinde în mare măsură de acest sistem informatic”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea (sursa: capital.ro)

Din anexele ataşate acestui memorandum reiese că absorbţia pe fondurile structurale este de 0% şi pe principalele programe va rămâne zero în acest an, conform capital.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia