Connect with us

Actualitate

“Acceleraţia” conducerii locale. De la un autoturism, la superstrategiile din vârful puterii

Published

on

gunoaie-alba-iulia

Se pare că în România de astăzi buna-credință nu e suficientă, suntem condamnați să fim circumspecți și lipsiți de încredere la tot pasul. În perioada următoare, voi acționa în instanță societatea comercială care m-a pus în această situație”, a scris Alin Ignat, pe Facebook

După cum cunoaşteţi, Secretarul de stat în Ministerul Muncii Alin Ignat, a fost prins sâmbătă de poliţişti, pe raza municipiului Blaj, la volanul unui autoturism cu plăcuţe de înmatriculare provizorii expirate, acestuia fiindu-i întocmit dosar penal.

— Paul Voicu: .. și noi am ajutat cât am putut, Alba Iulia, tot ce înseamnă primării și tot ce se întâmplă în județ, la fiecare etapă, administrativ. La Alba Iulia vin gunoaie din 11 localități, nu numai din Alba Iulia. Sunt peste 100.000 de cetățeni și din municipiul Alba Iulia, care beneficiază de platforma temporară care este la Bărăbanț. Și de unde, acuma, prin bunăvoința instituțiilor statului, trebuie să ne mutăm. Pentru o firmă de vagoane cu 35 de angajați, trebuie să mutăm un serviciu pe care îl facem pentru un sfert din populația județului.

Oricaruia dintre noi i se poate intampla sa urce la volanul unei masinii cu numere expirate , la fel sa fie pus in situatia de a spala putina ilegalitatilor facute de cei pe care i-a ajutat in trecut. Insa la multi dintre politicienii locali , unii dintre ei cu aspiratii nationale ca in cazul ‘Domnisorului” IGNAT si nu numai dansul , atunci cand viata ii pune in situatii delicate ar trebui sa  beneficieze de clementa legii si implicit a noastra sau de faptul ca poate face rau la 35 de cetateni (ca in cazul Dlui Voicu ) daca ajuta 100.000 conccitadinii ai acestei minoritati.  

  In primul  rand in ceeea ce-l priveste pe Domnul proaspat Secretar de Stat care in treacat fiind spus   a fost ajutat sa excaladeze dupa metoda psd-ista , noaptea ca meseriasii ,incalcand linia alba a promovarii meritocratice ,scara  ierarhiile decente ,  s-a trezit in conducerea Ministerului Muncii , avand experienta colaborarii in firma proprie cu salariatii angajati la negru ,  folosisti sa serveasca gasaca PNL-ista.   Domnia sa invoca in situatia incalcarii regulilor codului rutier , BUNA CREDINTA , de parca in toata activitatea sa in Consiliul Local Alba  Iulia a fost sub acest imperativ fata de cetateanul care l-a ales. Ne-am fi solidarizat cu necazul omului “IGNAT “daca ar fi acceptat crestineste ideea ca a gresit si si-ar fi recunoscut fapta implicita chiar daca a fost facuta in necunostiinta de cauza. Aici este insa marea problema, pentru ca in momentul cand s-a urcat la volanul masinii respective ar fi trebuit sa verifice  situatia documentelor acesteia , altfel spus ,insul care in activitatea profesionala ar trebui la tot pasul sa  respecte litera si spiritul legii , practic prin comportamentul personal demonstreaza ca nu are in sange aceasta  rigurozitate. Cine nu este credicios in “lucrurile marunte”  nu este nici in “cele mari” iar acest fapt este real in ceea ce-l priveste pe Dl Alin Ignat si poate ca o sa mai inseram ca in viitor spre pocainta Domniei sale , pentru ca stim ca are parte in familia sa de invatatura crestineasca , o sa mai prezentam si alte ipostaze in care dansul ar fi invocat daca cine ar fi trebuit sa sesizeze neregulile la care  a fost parte ar fi invocat ca si scuza tot BUNA CREDINTA.  

Vezi şi 3 motive. De ce Pleşa nu este o alternativă la Primaria Alba Iulia

    Deocamdata despre incidentul rutier de zilele trecute doar atat si remarca ca statutul de PERSOANA PUBLICA are nu numai privilegii ci si riscuri atuncii cand cei care trebuie sa  urmaresca respectarea legii o fac cu constiiciozitate. Felicitari agentilor de politie care nu ” s-au taiat ca maioneza “cand au vazut actele personale ale VIP-ului PNL-ist de Alba Iulia!!! 

gunoaie-alba-iulia

     Cat despre Domnul Paul Voicu , ca sa nu plictisim cititorul fidel siteului televiziunii locale , in fapt aceeasi atitudine aroganta si plina de  indreptatire  a politicianului  aflat asa cum declara tot Domnia sa zilele trecute ” activitatea mea este non stop in slujba cetateanului in functia pe care o am” .Numai ca din nefericire din 2015 pana in zilele noastre Administratia HAVA  din care Domnul PAUL VOICU a facut si face parte integranta cu intreaga sa fiinta , a omis parte din cetatenii din Barabant care au avut si au inca de suuferit din cauza depozitarii gunoiului. Si s-a  gandit Domnia sa ce  ce bine  ar fi sa-i castige electoral pe cei din Barabant si sa-i ingroape pe cei din Partos. Iar chestiunea este fortata de institutiile locale ale statului care sunt implicate in partipriuri politice. Asa o fi dar in nenumarate situatii in ultimii 25 de ani Dl Paul Voicu cu acesta clica de demnitari cimentati in virful puterii locale (caci Slava Domnului ) sunt inconjurati de firme ce mesteca betoane , au facut si fac acelasi lucru cu institutiile locale care majoritatea le sunt aservite , incalca legile in detrimentul cetateanului si isi promoveaza interesele de partid.  

Vezi şi ”Nevinovații” administrației locale

      Domnule Paul Voicu , nu credem ca Dl Ex Prefect Danut Halalai, pe care il sugerati ca “institutie” care a fortat sistarea depozitarii deseurilor la Barabant si care in treacat fie spus, a adoptat cat a fost prefect ,dovada sunt emisiunile in care  postul nostru de televiziune le-a transmis  in  numeroase materiale de la “curtea din Barabant”ca acolo nu poate fi vorba despre “PLATFORMA DE DEPOZITARE TEMPORARA “ce ar fi  respectat minimum de rigori in acest sens , v-ar fi sugerat sa mutati respectiva platforma in Paclisa. Dumneavoastra , cu buna stiinta v-ati legat de picior acest bolovan , care acum va face viata imposibila si din nefericire, toti cei  din gasaca pnl-ista se pare ca dau bir cu fugiti.   

    Ce sa-i faci , zice vorba inteleapta  “Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc eu” . Este extraordinar de sugestiva pozitia Domnului Presedinte a Consiliului Judetean Alba si TOVARAS de gasca cu Dvs in acest sfert de veac in care a-ti pastorit orasul si ulterior judetul.TACE si face strategi in sala de taina a institutiilor judetului, cum sa faca sa monteze in 77 din cele 78 de primarii din judet , primari pe care sa-i insurubeze dupa bunul sau plac si al Tatucului de la Bruxeles.Doar 77 caci se pare ca pentru comuna Ciugud nu are inca surubelnita adecvata.  

     Asadar , Dumitrel TACE ,Voicu se ZBURLESTE   si Dl Consilier local Mircea Trifu , se caieste si cauta solutii pentru a rezolva problema partosenilor si a nu ne trezi innecati in acesta primavara in gunoaie si  nu in GHIOCEI.   Si cu totii ,impreuna cu  Dl Alin Ignat sunt coplesiti de BUNA CREDINTA !!!!! Aveti grija stimati concitadini sa nu faceti Diabet Amoros din cauza dragostei  pe care o revarsa asupra noastra DEEMNITARII LOCALI. HALAL ADMINISTRATIE ,, si nu HALALAI PREFECT !

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia