Connect with us

Actualitate

Achizitii de ramai MASCĂ. Pret umflat de trei ori la cumpararea de măști de la un ‘SERELEU’ de apartament

Published

on

Nevoia de materiale sanitare îin regim de urgențăta împinge mulți agenți economici să se avânte în afaceri de sezon.

Potrivit unui document publicat de Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate una dintre firmele care va livra măști si echipament este Romwine & Cofee SRL, înființatăa în martie 2019, care are ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul al produselor alimentare, bauturilor si tutunului. Aceasta va livra către stat măști de protecție în valoare de peste 11,5 milioane de euro, la un preț triplu (32 de lei) față de cel pe care îl aveau până acum aceste produse.

Potrivit datelor de la Registul Comerțului, firma Romwine & Cofee SRL este administrată de o anume Maria Cristian și are sediul în satul Uzunu din județul Giurgiu.

Vezi şi CORONAHOȚII MIORITICI

Și compania Viggo Fashion International a castigat două contracte, de 87,5 milioane lei, pentru livrarea de combinezoane si viziere. Potrivit Newsweek, firma este patronată de Ionuț Marius Marin, partener de afaceri cu Catalin Botezatu și fotbalistul Liviu Ion Antal, care joacăa in prezent la Zalgiris, in Lituania.

O altă firmă din Serbia, Virid d.o.o, cu doar trei angajațti, a semnat un contract de 3,5 milioane lei pentru livrarea a 38.512 combinezoane.

Tot combinezoane, în valoare de 115,5 milioane de lei, va livra și firma firma UPC Ltd din Coreea de Sud.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia