Connect with us

Actualitate

Activități de informare anticorupție cu personalul din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia

Published

on

anti-corruptie alba

Campania naționala de conștientizare anticorupție “TU POTI FACE LUMINA”

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba au desfășurat o serie de activităţi de prevenire a corupţiei în cadrul Campaniei „Tu poţi face lumină”, iniţiată în vederea conştientizării personalului M.A.I., a funcţionarilor din alte instituţii publice, precum şi a cetăţenilor, cu privire la cauzele şi consecinţele implicării în fapte de corupţie.

Vezi si Pețitori europeni cu jurnalistul Alexandru Cristorian

Astfel,au fost realizate 3 activităţi de prevenire a corupţiei cu personalul angajat din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia, respectiv Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat,Direcţia de Asistenţă Socială și Direcţia venituri (taxe şi impozite locale).

Totodată, a fost realizată o activitate de prevenire a corupţiei în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, la care au participat șefi ai serviciilor deconcentrate ale ministerelor și ale celorlalte organe ale administrației publice locale.

Vezi si A criticat Primăria Alba Iulia, după care a fost amendat cu 20.000 lei

Cu aceasta ocazie a fost prezentat sistemul Call-center anticorupție 0800.806.806 cât și aspecte referitoare la identitatea instituțională, atribuțiile și competența Direcției Generale Anticorupție, obligațiile ce le revin în relația cu cetățenii dar și cu angajații Ministerului Afacerilor Interne, infracțiunile de corupție, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau la cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție.

De asemenea, le-au fost aduse la cunoștință datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Alba(str. Ion I.C. Brătianu nr. 4, telefon/fax 0258.806.161-int. 20229) și faptul că cetăţenii judeţului Alba care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupţie pot face acest lucru printr-o sesizare la linia gratuită Call center anticorupţie 0800.806.806, prin e-mail la adresa: [email protected] sau direct la sediul structurii județene.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia