Connect with us

Actualitate

Adevărul lui Dichiseanu

Published

on

LANSARE DE CARTE „Adevărul, mai frumos decât legenda“, de Ion Dichiseanu, este un volum cuprinzând memoriile marelui actor.

După mai bine de patru decenii petrecute pe scenă teatrului și pe platourile de filmare, Ion Dichiseanu își spune povestea vieții.

După copilăria petrecută la Adjud alături de cei opt frați, urmează anii grei de război, când familia ajunge într-un lagăr din Austria. La întoarcerea în țara, Ion se înscrie, la sugestia tatălui sau, la Politehnica, dar își da repede seama că adevărata lui vocație este actoria și dă examen la IATC. Așa începe o carieră care îi va aduce celebritatea.

Lansare de carte: Văz duhurile Potirului Alb

Ion Dichiseanu ne delectează cu anecdote de pe platourile de filmare la Bătălia pentru Roma, Dincolo de barieră, Toate pânzele sus!, din călătoriile sale prin lume și de la întâlnirile cu vedete precum Jean-Paul Belmondo, Yves Montand, Omar Sharif sau Ursula Andress.

Lansare de carte: Scriitorul Gheorghe Jurcă prezintă ”Bărduleștii”

Lansarea volumului „Cu sufletul în palmă”

 

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia