Connect with us

Actualitate

Adunarea Generală a Colegiului Consilierilor Juridici din Alba

Published

on

consilieri-juridici-alba

Adunarea Generală a Colegiului Consilierilor Juridici din Alba

Joi, 22.02.2018, a avut loc Adunarea Generală a Colegiului Consilierilor Juridici din Alba. Adunarea a început cu primirea a zece noi consilieri juridici în rândul Colegiului. După depunerea jurământului, domnul decan Ciutrilă Cristian Ioan i-a asigurat pe noii membri că din partea consiliului director vor primi îndrumare și sprijin, în vederea formării unui caracter profesional și uman.

În cadrul Adunării Generale au fost votate mai multe modificări ale statutului pentru a mări transparența dintre Consiliului Director și membrii Colegiului. De asemenea prin vot consiliul s-a mărit cu încă un membru – domnul consilier juridic Roșca Vasile.

Mesajul Adunării Generale a fost un apel la unitatea consilierilor juridici, în viitorul apropiat urmând să se desfășoare mai multe activități de socializare și cunoaștere.

Justiția pro Cetățean le urează succes în tot ceea ce își propun și îi felicită pentru relația bună pe care o au cu societatea civilă.

Analiza principalelor activități de prevenire și combatere a corupției desfășurate de Serviciul Județean Anticorupție Alba în anul 2017

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia