Connect with us

Actualitate

Afacerile administrației Paul Voicu

Published

on

afacerile administratiei paul voicu

A început achizițiile de campanie electorală.

Alba Iulia este probabil singurul municipiu reședință de județ în care nu există un ștrand public, un complex sportiv și de agrement pentru perioada verii. Mulți dintre cei mai tineri nici nu țin minte să fi existat vreodată un ștrand public în acest oraș. Și asta pentru că actuala administrație, pe vremea când Paul Voicu încă nici nu se visa în funcția de Primar, a decis că nu mai avem nevoie de un astfel de ștrand.
Interesele imobiliare, ascunse sub fel și fel de justificări fanteziste, au făcut ca acel întreg complex de la Schit să dispară, să fie închis și distrus cu bună știință. Locuitorilor din Alba Iulia li s-a promis atunci că locul va fi transformat într-un parc. Ceea ce, evident, nu s-a întâmplat, cu toate că au fost cheltuiți suficienți bani pe planuri și proiecte. Ba mai mult, locuitorilor din Alba Iulia li s-a promis un nou ștrand, în spatele Bazinului Olimpic. Iar în baza acelei promisiuni a și fost cumpărat, cu 200.000 de euro, un teren de aproximativ 4.000 mp, ba chiar au fost cheltuiți o grămadă de bani pe studii de fezabilitate și proiectări. Așa cum bine știm cu toții, mai departe de promisiuni și cheltuieli nu s-a făcut nimic. Mai mult, zona din spatele Bazinului Olimpic a devenit una intens dezvoltată imobiliar, cu blocuri construite de către diverși prieteni ai partidului și administrației.

Neputințele sistemului medical

Încă nu avem un ștrand în Alba Iulia. Cu banii cheltuiți pentru achiziția terenului din spatele Bazinului Olimpic, cei 200.000 de euro, plus ceilalți bani aruncați în fel și fel de studii de fezabilitate și proiecte niciodată puse în aplicate, Ștrandul Schit ar fi putut fi renovat și transformat într-o bijuterie, într-un complex sportiv de agrement la cele mai înalte standarde. Poziția lui era ideală pentru un astfel de complex, însă era în contradicție, se pare, cu interesele imobiliare ale prietenilor Primăriei.
Acum, domnul Paul Voicu, intrat în campanie electorală, ne va promite un nou ștrand. Și pentru a-și putea cât de cât justifica promisiunile, a mai cheltuit niște bani publici.

Pe 20 mai, Primăria a achiziționat un nou studiu de fezabilitate pentru „Construire bază sportivă și de agrement zona Bazin olimpic Municipiul Alba Iulia”, cu 46.468 lei, plus TVA. În fapt, este vorba despre o refacere a unui studiu pe care Paul Voicu l-a mai plătit o dată din banii orașului. Și în baza căruia nu s-a făcut nimic. Dar acum ne va spune, probabil, că se va chiar face. De fapt, ne va spune orice, căci domnul Paul Voicu și întregul aparat care controlează banul public au intrat în campanie electorală.
Iar dacă astăzi am fi avut un ștrand public, probabil că l-am fi putut umple cu promisiunile neîmplinite actualei administrații.

Comunicat de presa. Ionut Horsa , USR Alba Iulia

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia