Connect with us

Actualitate

Agresor arestat în cazul adolescentului înjunghiat

Published

on

Procurorii Parchetulului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpaților Gheorghe Nicolae Buha în vârstă de 17 ani și Adam Cârtiță, 16 ani. Buha, și Truman a fost pus sub acuzarea săvârșirii de tentativă de omor, iar ce de-al doilea, Cârtiță, zis și Blabla este cercetat judiciar pentru lovire și alte violențe

Ancheta urmării penale arată că în data de 13 august, în jurul orei 22.30 între victimă și cei doi inculpați a avut loc un conflict spontan, în urma căruia Adam Cârtiță a lovit victima cu pumnii și picioarele, iar agresorul Gheorghe Nicolae Buha i-a aplicat cu un cuțit două lovituri în zona spatelui. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba în stare de conștiență, iar acum se află în afara oricărui pericol. Cercătările procurorilor continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în stabilirea răspunderii judiciare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia