Connect with us

Actualitate

Al doilea jandarm a fost confirmat pozitiv cu COVID – 19

Published

on

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a fost informată pe data de 26 martie, asupra faptului că un al doilea angajat al instituției a fost confirmat pozitiv cu COVID – 19. 

În urma verificărilor efectuate, jandarmul respectiv a contactat virusul în cadrul familial, de la o rudă.Menționăm că, încă de la momentul în care jandarmul a fost considerat suspect de contactarea virusului, s-au dispus toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii.

Acesta a raportat imediat iar la nivelul unității au fost luate, de urgență, toate măsurile necesare referitoare la izolarea lui și a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice.

Referitor la primul caz al unui angajat al DGJMB confirmat pozitiv, precizăm că subofițerul a raportat cu celeritate posibila contactare a virusului, încă din primul moment în care a luat cunoștință de acest lucru.

Având în vedere faptul că în spațiul public au fost lansate acuzații la adresa sa, conducerea instituției a decis să informeze unitatea de parchet competentă, pentru lămurirea tuturor aspectelor.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia