Connect with us

Sănătate

Alături de dr. Raed Arafat

Published

on

UPU SMURD Alba susține activitatea profesională a dr. Raed Arafat

”Vrem să fim lăsați să ne facem treaba cu pricepere și profesionalism. Toată lumea știe și vede cum a evoluat acest sistem și cred că este singurul sistem ce funcționează. În urmă cu mulți ani victima era încărcată în mașină și dusă la spital. Apariția SMURD a adus la creșterea valorii actului medical. Lucrurile s-au schimbat radical, victima este stabilizată, echilibrată și transportată în siguranță, iar acest lucru i se datorează dr. Arafat.

A avut viziune, a reușit integrarea și participarea unei echipe. Ar fi păcat ca această viziune să aibă de suferit și să fie împărțită pe bucățele, până la urmă pacientul va avea de suferit și ar fi păcat. Calitatea sistemului nostru de urgență este recunoscut de țări cu vechime mult mai mare în acest domeniu. Dr. Arafat este pretențios, clar, pertinent, profesionist, este o enciclopedie ambulantă”, ne-a precizat dr. Aurel Crișan, medic șef UPU SMURD Alba Iulia.

În momentul de față se vehiculează posibila demitere a dr. Raed Arafat, de la conducerea DSU (Departamentul pentru Situații de Urgență). Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) funcționează prin colaborarea dintre structuri ale Ministerului Sănătății, ale Ministerului Afacerilor Interne precum și ale autorităților locale, iar scopul principal este salvarea de vieți omenești.

Divizarea acestui sistem poate duce la pierderi de vieți omenești. Anual, mii de cetățeni beneficiază de asistența oferită de SMURD, unii primind o nouă șansă la viață datorită implicării unor profesioniști cu experiență, care împărtășesc concepte de lucru moderne, confirmate și validate la nivel european și internațional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia