Connect with us

Actualitate

Albaiulienii au ieșit la teatru

Published

on

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” a adunat peste 500 de persoane luni seara la spectacolul “Efecte colaterale” a teatrului Nottara din București


Piesa este un text contemporan, semnat de dramaturgul și scenaristul Alexandru Popa. Prezentată în premieră pe țară la Teatrul Nottara din București, piesa, care îmbină ca într-un puzzle mai multe drame de familie, analizează, cu mult umor și atenție la nunanțe, riscul de a-l pierde pe celălalt pe drumul propriei împliniri. Este primul spectacol pentru tineri și adulți din cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Povești”. Evenimentul a fost deschis de trupa ARCADIA cu spectacolul STAN BOLOVAN. În foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor a fost și o expoziție de costume elisabetane, realizată de studente de la Universitatea “IL Caragiale” din București. Seria spectacolelor continuă până în 16 octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia