Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Alţi 47 de brazi de Crăciun, confiscaţi în urma unor controale în trafic şi în pieţe

Published

on

brazi confiscati alba

Poliţiştii de siguranţă publică din Cîmpeni au depistat pe un bărbat de 37 de ani, din comuna Galda de Sus, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, 20 de brazi de Crăciun.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că documentele de însoţire a pomilor de Crăciun nu erau întocmite în mod corespunzător, motiv pentru care, faţă de conducătorul autoutilitarei a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar brazii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Valea Arieșului Cîmpeni, pentru valorificare.

Confiscate 47 de kilograme de articole pirotehnice şi 4,6 metri cubi de material lemnos!

La data de 16 decembrie a.c., poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au efectuat un control într-o piață din municipiul Alba Iulia unde se comercializează brazi de Crăciun.

Cu ocazia acestui control au fost identificaţi 3 bărbaţi care ofereau, spre vânzare, brazi de Crăciun pentru care nu au putut prezenta documente legal de proveniență.

Poliţiştii au confiscat 27 de pomi de Crăciun, iar faţă de cei 3 bărbaţi a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform prevederilor art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Advertisement

Social

Advertisement

Ultimele comentarii

Sănătate

Advertisement

Copyright © 2015-2020 Alba Carolina TV