Connect with us

Actualitate

ANA= Asteptari, necesitati, actiune

Published

on

„Negociem orice dar nu negociem principii”

Președintele Partidului ANA invitat în cadrul emisiunii Fapte și Vorbe, ne dezvăluie realitatea din interiorul partidului. Partidul ANA luând naștere în urma dorinței Președintelui Mircea Trifu de a ieși din tiparele partidelor arhicunoscute în care puterea este dirijată de la centru către societate. Acesta și-a dorit ca în partidul său, puterea să plece din rândul societății civile către centru.

În urmă cu 4 ani, Domnul Mircea Trifu a ales această cale de a înființa un partid care să-i definească personalitatea și percepția asupra societății în totalitate, plecând cu dorința de a nu se alia cu niciun alt partid politic în interesul său personal ci tot ceea ce v-a face să fie în interesul cetățenilor.

Problemele cu care se confruntă orașul nostru sunt abordate de către Președintele Partidului ANA, acesta expunând rezolvările pe care el le-a propus în nenumărate rânduri în favoarea cetățenilor ca și consilier local, de cele mai multe ori nemulțumind actuala conducere.

Domnul Mircea Trifu a declarat că v-a candida la șefia Primăriei din Alba-Iulia și speră ca flacăra pe care a aprins-o alături de membrii partidului său și cetățeni ai Municipiului să nu se stingă.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia