Connect with us

Actualitate

Aprobarea Regulamentului privind gestionarea deșeurilor din construcții și demolări în Municipiul Sebeș aflat în dezbatere publică

Published

on

sebes deseuri constructii

Cetățenii pot consulta documentația care a fost afișată pe pagina de internet a instituției

Primăria Municipiului Sebeș aduce în dezbatere publică ”Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind gestionarea deșeurilor din construcții și demolări în Municipiul Sebeș”.

Cetățenii pot consulta documentația care a fost afișată pe pagina de internet a instituției www.primariasebes.ro, secțiunea Consiliul local-Acte administrative-Proiecte de hotărâre aflate în dezbatere publică.

Dietă și reguli de alimentație în colita cronică

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ la registratura Primăriei Municipiului Sebeș, Piața Primăriei, nr. 1 (de luni până joi, în intervalul orar 8.30-16.30 și vineri în intervalul orar 8.30-14.00) sau pe adresa de e-mail a instituției: secretariat@primăriasebes.ro.

Propunerile pot fi transmise până în data de 06.12.2021.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia