Connect with us

Actualitate

Articole pirotehnice confiscate de polițiștii din Blaj

Published

on

blaj petarde politia

În această perioadă sunt intensificate acțiunile de prevenire și combatere a evenimentelor negative

Peste 200 de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiștii din Blaj. În această perioadă sunt intensificate acțiunile de prevenire și combatere a evenimentelor negative (răniri de persoane, incendii sau distrugeri de bunuri) generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează deţinerea, comercializarea, importul, depozitarea şi folosirea articolelor pirotehnice de persoanele fizice şi juridice.

Programul de funcționare al patinoarului de la Sebeș

Astfel ieri, 25 decembrie 2020, polițiștii din Blaj i-au depistat pe doi minori de15 ani, din Blaj, în timp ce utilizau și dețineau fără drept 216 articole pirotehnice.

S-a deschis patinoarul din Alba Iulia. Ce tarife sunt

Obiectele pirotehnice au fost confiscate, iar pe numele lor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37, lit. a, din Legea nr. 126/1995, privind regimul materiilor explozive, republicată.

Prima tranșă de vaccinuri împotriva COVID-19 de la BioNTtech/Pfizer, au ajuns în România

imag:arhiva

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia