Connect with us

Actualitate

ARTIFICII ILEGALE DE 1 DECEMBRIE

Published

on

Polițiștii din Alba au întocmit un dosar penal pe numele reprezentantului societății comerciale Temexson SRL care a tras artificiile de 1 Decembrie la Alba Iulia fără acord din partea pompierilor și poliției.

Societatea comercială care a organizat focul de artificii a depus o solicitare pentru ca spectacolul să aibă loc într-o anumită zonă, însă în urma recunoaşterii în teren şi analizării documentaţiei depuse cererea a fost respinsă. Firma organizatoare nu a ţinut cont însă de răspunsul ISU și a tras artificiile din locul în care au fost refuzați.
Inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție, comisar șef, Cioancă Sorin, a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că dosarul penal a fost întocmit pentru fals în declarații, după ce în documentația pe care au depus-o lipseau anumite detalii, ”pe care dânșii le-au omis”.
Potrivit ISU Alba, focul de artificii de la 1 Decembrie s-a desfășurat fără obţinerea acordului pentru organizare.

Concert extraordinar „Tezaur Folcloric – Cântec din suflet de român”

1 Comment

1 Comment

  1. conta

    decembrie 6, 2017 at 8:06 pm

    Aici e de vina atat firma asta cat si autoritatile locale, adica primaria. Oare angajatii din primarie nu trebuiau sa stie daca firma asta are autorizatie, are acte in regula?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia