Connect with us

Actualitate

AȘA SE FACE FRIPTURA DE MIEL… PERFECTĂ – Marius Bogin

Published

on

Renumitul bucătar din Sebeş găteşte mielul într-un mod cu totul diferit

Fripura la cuptor o face din spată, o bucată de coastă şi din gâtul mielului.

Marius Bogin nu foloseşte uleiul de măsline sau uleiul de floarea soarelui la friptura de miel, ci unsoare de porc.

Piper,sare, boia iute si boia dulce, vin, ceapa verde din grădină si pătrunjel cu frunza măruntă – foarte aromată.

”Cotorul de miel” de la picioarele mielului, le foloseşte pentru a găti ciorba de miel.

Vă lăsăm să urmăriţi cum se face friptura de mier la cuptor…perfectă!

Vezi şi Laptele de măgăriţă şi delicatesele lui Marius Bogin


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate