Connect with us

Actualitate

Atenție ce alegeți.Cele mai bune oferte de energie electrică la nivel național

Published

on

furnizori energie electrica compara

Piața de energie electrică se liberalizează, iar șase milioane de români care primesc încă energie electrică la prețuri reglementate de stat au două opțiuni

De la 1 ianuarie 2021, piața de energie electrică se liberalizează iar beneficiarii trebuie să-și aleagă o ofertă a unui furnizor de energie electrică, ne informează economica.net.

Județul Alba, în TOPUL ȘOMERILOR înregistraţi

Prima opțiune este aceea de a alege un alt furnizor cu o ofertă concurențială, sau de a alege o altă ofertă față de cea existentă, concurențială, de la aceeași furnizor pe care îl ai acum – furnizor de ultimă instanță (FUI), adică Electrica, Enel, CEZ și E.On.

furnizori energie electrica compara

Poți să nu faci NIMIC, în acest caz, după 1 ianuarie, vei plăti energia electrică tot către furnizorul actual (FUI), dar în baza unui nou tarif, de Serviciu Universal. Prețurile de serviciu universal vor fi mult mai mari, în unele cazuri cu peste 25% față de tarifele reglementate actuale, rezultând un plus și de 11 lei la o factură lunară de 100 kWh.

Lista celor 11 „salvatori” ai PSD Alba

Au apărut mai multe știri pe această temă dar recomandarea noastră este de a aștepta cel puțin încă o săptămână pentru ca prețurile energiei la furnizori să se stabilizeze, după care puteți să încheiați contracte.

Comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale Apasă AICI

Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice Apasă AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia