Connect with us

Curaj Feminin

Atenție! Ioana Moșneag: Nu ne îmbolnăvim din cauza unui virus

Published

on

Corpul dă semnale prin diverse căi

Ioana este mamă a doi copii și de curând a lansat o carte cu poezii pentru copii. În copilărie a fost băiețoasă, atașată de natură și visătoare. Copiii îi seamănă și le oferă libertatea de a alege pentru a-și dezvolta personalitatea. Îi lasă să experimenteze, să descopere lumea, îi sprijină cu dragoste pentru a trece peste frici și le este prietenă.

”Decât să fie copiii stresați și nemulțumiți, mai bine renovez locuința peste câțiva ani. Să-i lăsăm să experimenteze, să se joace în limita bunului simț”. Tatăl i-a fost învățător, dar talentul de a scrie l-a moștenit de la mamă. În primele poezii a elogiat natura, animalele și dragostea dar a scris și poezii satirice. Copiii au schimbat-o foarte mult, a căutat să găsească o soluție pentru a obține bani stând acasă și profitând cât mai mult de petrecerea timpului alături de ei.

”Relația părinte copil trebuie să fie bazată pe sinceritate, pe respect, pe atenție, pe timp special petrecut împreună. Nu stăm, eu cu telefonul în față și el la desene, în aceeași cameră, asta nu înseamnă că am petrecut timp împreună. Lăsăm orice, cel puțin 15 -20 de minute. Ne jucăm cu copilul cum vrea el, să simtă că îi acordăm atenție, că este important pentru noi. Simt când exagerez cu munca, primesc semnale de la corpul meu prin diverse căi, printr-o răceală de exemplu. Eu nu prea mai cred în viruși” .

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia