Connect with us

Actualitate

Atlas FM cedează licențele de radio din Aiud și Târgu Mureș, turcilor de la Kanal D

Published

on

radio atlasfm licenta imuls aiud targu mures

Dogan Media Internațional va fi noul deținător al licențelor de radio

Azi, 07.01.2020, Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat cedarea licențelor de radio deținite de postul de radio Atlas FM, din orașul Aiud și Târgu Mureș, companiei S.C. DOGAN MEDIA INTERNATIONAL SA din București, ce deține și postul de televiziune Kanal D.

Atenție ce alegeți.Cele mai bune oferte de energie electrică la nivel național

Pojar Emil, acționar al S.C. ATLAS SRL din Alba Iulia, cu 45,4% declară că ”datorită pandemiei am decis acest lucru (cedarea licențelor). Îmi era foarte greu să suțin financiar aceste posturi de radio”

radio atlasfm licenta imuls aiud targu mures

Cătălin Baleanu – reprezentant Radio Impuls – încercăm cu fiecare oportunitate pe care o avem să ne apropiem de obiectuvul pe care-l avem, de a avea cât mai mare arie de acoperire și dorim să devenim al treilea post de radio ca și acoperire.

Lista celor 11 „salvatori” ai PSD Alba

Noua denumire a acestor posturi de radio va fi Impuls Radio, vor avea săptămânal 250 de minute de știri la care vor contribui și corespondenții de știri Kanal D.

Grila de programe va conține emsiuni realizate în Cluj-Napoca și în București.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia