Connect with us

Social

Au mers peste 4 km pentru a vota

Published

on

Secție de vot în refugiu turistic

Refugiul turistic Valea Barnii – Mogoș a fost amenajat ca și secție de votare pentru cei 137 de votanți arondați cât și pentru turiștii aflați în zonă.

Alegătorii au fost nevoiți să se deplaseze trei sau patru kilometri pentru a ajunge la urnele de vot. O locație inedită la care s-au prezentat cetățenii cu gânduri bune și speranțe pentru un viitor mai bun.

”Am votat cu gânduri bune și pentru noi, dar pentru copiii noștri, pentru viitorul lor. Să de-a bunul Dumnezeu să fie mai bine în țara asta. Am votat cu speranțe cât de mari în viitorii noștri conducători. Am venit aici să ne facem datoria”. ”E departe de casa nostra, dar trebuia să venim că și așa suntem puțini în satul acesta. Dacă nu mai venim nici câți suntem, ce mai rămânea de făcut.”

”Ne dorim și un viitor în țară, trebuie să facem ceva și pentru țara noastră, pentru meleagurile unde am crescut. Datoria noastră este să votăm, ne-am câștigat acest drept”.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia