Connect with us

Actualitate

Bacalaureat 2016: cinci candidați eliminați

Published

on

Cinci candidați din Alba, patru examinați la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud și unul la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, au fost eliminați, luni, 22 august de la proba la limba română a examenului de Bacalaureat fiind prinși în timp ce încercau să copieze cu telefonul mobil sau cu fițuici

La limba și literatura română au fost înscriși 356 de absolvenți, dintre care 63 au absentat. În 23 august are loc proba la limba şi literatura maternă, în 24 august – proba obligatorie a profilului şi 26 august – proba la alegere a profilului şi specializării. Primele rezultate vor fi afişate în 29 august, până la ora 16.00, iar contestaţiile vor fi depuse între orele 16.00 şi 20.00. În 30-31 august vor fi soluţionate contestaţiile, iar în 1 septembrie vor fi afişate rezultatele finale. În județul Alba sunt patru centre de examinare: La Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia, la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” din Aiud, la Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, și la Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia