Connect with us

Actualitate

BEN SOUTHALL, VIZITĂ LA ALBA IULIA

Published

on

BEN SOUTHALL, VIZITĂ LA ALBA IULIA

BEN SOUTHALL, LA ALBA IULIA

Câștigătorul celui mai bun job din lume vizitează în aceste zile Cetatea Alba Carolina și orașul Alba Iulia pentru a promova cea mai mare cetate din sud-estul Europei pe blogul său de călătorii „Best Life in the World“. Marți, Ben a pornit împreună cu soția sa Sophee să viziteze cetatea, a făcut fotografii și a numit locul drept unul unic în lume.

Cea mai bună slujbă din lume a fost pentru mine o scuză să călătoresc, să am aventuri și să spun poveștile din spatele celor mai uimitoare locuri din jurul lumii și am fost suficient de norocos să câștig cea mai bună slujbă din lume în 2009 și de atunci, de aproape un deceniu am avut posibilitatea să merg în aventuri, să călătoresc, să explorez, să descopăr și să spun poveștiile mele prin intermediul diferitelor site-uri web, a televiziunii și a diferitelor media pe care le folosim astăzi.

Campania „The Best Job in the World” chiar mi-a schimbat viața, a fost o oportunitate extraordinară, a fost o șansă mare pentru mine să merg într-o țară în care nu am mai fost înainte, în Australia. Și am avut acolo șansa să învăț să filmez și să fac fotografii și să scriu povești despre turism și experiențe. Și asta continuăm să facem astăzi prin aceste călătorii. Și faptul că suntem aici în România este o oportunitate nouă și fantastică. Vedem practic un loc care are foarte multe de oferit și suntem foarte încântați de vizita noastră aici.

Impresiile pe care le avem până acum sunt că este absolut minunat și suntem binecuvântați cu un soare de vară, într-un oraș care are foarte multe de oferit, cu o foarte mare încărcătură istorică și experiențe turistice. M-am uitat și am văzut copii care alergau prin jur și învățau lucruri despre istoria acestui loc și cred că este o șansă pentru oameni să se întoarcă în trecut și să învețe de ce acest loc este atât de important nu doar local sau în România ci și în Europa și în lume pentru că este evident că are o capacitate puternică de atracție și noi suntem aici să spunem această poveste. 1:28

Noi folosim toate mijloacele digitale să promovăm locuri diferite din jurul lumii și cred că pentru noi este vorba de diversitatea pe care o oferă acest loc. Nu este doar frumusețea munților din jur este vorba despre istorie și cultură, despre mâncare. Dar cel mai mult apreciez oamenii și cred ca asta este cel mai important pentru noi, faptul că am fost extrem de bine primiți din momentul în care am ajuns aici și pentru noi faptul că vom împărtăși aceste lucruri pe rețelele de socializare, pe site-uri în toată lumea ceea ce vom face noi aici este o oportunitate extraordinară, să spunem povestea voastră către toată lumea.

Pentru mine acest loc este un mix a atât de multe lucruri diferite încât dacă mi-aș închide ochii și i-aș deschide la loc fără ca cineva să îmi spună unde am fost, aș putea zice că sunt în sudul Portugaliei, aș putea fi în Franța, aș putea fi în Spania sau în orice loc din Europa pentru că aveți aici ceva foarte unic, ceva ce în foarte multe locuri din Europa pe care le cunosc le au și aici se combină. Faptul că vom împărtăși asta publicului este minunat.
Aici sunt foarte multe oportunități, nu doar pentru localnici să le afle ci și europenii sau oamenii din toată lumea .

Toți ar trebui să vadă cum e Alba Iulia. Noi am văzut doar fotografii înainte să ajungem aici și să fii practic aici să intri și să vezi toate clădirile vechi să înveți despre istorie și să cunoști oamenii de aici este un lucru extrem de important. Cred că este cel mai important și asta poate fi foarte atractiv pentru oamenii din toată lumea.

Este absolut glorios și este ca un râu de cultură și istorie aici ce este cu adevărat fascinantă. Cred că aș vrea să stau mai mult aici decât cele două săptămâni pe care le avem programte.

Cei care știu despre activitatea lui Ben spun că Alba Iulia areun privilegiu că Ben a acceptat invitația de a veni aici.
Englezul Ben Southall a ajuns celebru, după ce a reuşit să câstige competiţia pentru ocuparea „celui mai bun job din lume“, organizată în anul 2009 de Oficiul de Turism din Queensland (Australia), în scopul promovării turistice a insulelor din Marea Barieră de Corali. După terminarea contractului, britanicul a rămas lîndrăgostit de turism și de promovarea zonelor. De atunci, călătoreşte în întreaga lume, ca jurnalist de turism, blogger, organizator de expediţii neconvenţionale.

La Alba Iulia va promova chiar el cetatea, dar va da și sfaturi admistrației locale pentru o cât mai bună promovare turistică.

Paella cu fructe de mare

2 Comments

2 Comments

 1. Thanks

  mai 28, 2017 at 6:29 am

  Multumim Ben!

 2. Monica D.

  mai 28, 2017 at 7:02 am

  Imi place partea cu “Toți ar trebui să vadă cum e Alba Iulia”
  Multi din Romania nu au vizitat frumoasa noastra cetatea, ce sa spun ca mai multi turisti straini intalnesti prin santuri!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia