Connect with us

Actualitate

Blocați cu Hummer H3 în Munții Șureanu

Published

on

blocati-cu-hammer-h3-surean

Chiar dacă conduci un bolid, iarna nu te lasă să faci ce vrei

După imagine pusă la dispoziţie de jandarmii montani în zona Munților Șureanu, se pare că maşina înzăpezită nu avea lanţuri pe anvelope, chiar dacă acestea erau anvelope pentru sezonul rece.

Mașina în care se aflau 4 persoane, nu a mai putut fi repusă pe calea de rulare, fiind nevoie de un utilaj forestier, astfel că a fost necesară transportarea acestora de către jandarmi si lucrători ai Salvamont Alba, către o pensiune din zona Poarta Raiului, cu ajutorul snowmobilului.


O altă intervenţie a jandarmilor montani care au intervenit în cazul a trei adulți și un copil de 14 ani din localitatea Cugir, județul Alba, care, din cauza zăpezii mari au rămas blocați cu mașina pe drumul forestier ce face legătura între Cugir și Poarta Raiului.
Jandarmii montani veghează 24 din 24 de ore la ordinea și siguranța cetățenilor în zonele montane și intervin prompt de fiecare dată când situația o impune.
Această intervenție a avut loc imediat după ce, în urma unui apel la 112, jandarmii s-au deplasat către un alt caz, în care o o familie cu un copil a rămas înzăpezită, în apropierea aceluiași loc. Mașina a fost scoasă din zăpadă cu ajutorul mașinii familiei care ulterior a rămas blocată, la scurtă distanță.

blocati-cu-hammer-h3-surean
Hammer H3 – Şurean

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia