Connect with us

Actualitate

Bogdan Medrea, pres. PSD Alba Iulia, a anunţat că la început de săptămână PSD va lansa candidatul la Primăria Alba Iulia. A trecut începutul… şi nu e!

Published

on

bogdan medrea

Aşteptăm ca domnia sa să se ţină de cuvânt şi după cum a promis, e timpul să ştim cine e alesul.

Prezent în emisiunea Fapte şi Vorbe, în data de 12 martie, preşedintele PSD Alba Iulia, domnul Bogdan Medrea a declarat că în câteva zile, PSD Alba îşi va prezenta candidatul la Primăria Alba Iulia.

Iată că zilele au trecut, e sfârşit de săptămână şi mielul de Paşte al PSD-ului, candidatul la Primăria Alba Iulia, nu l-am văzut.

Vezi şi Dîrzu pierde ‘fără număr’ membrii din PSD. Lista cu membrii pierduţi

Aşteptăm ca domnia sa să se ţină de cuvânt, aşa cum a promis, că ”undeva la începutul săptămânii viitoare o să putem veni şi să ieşim public, să-l vedeţi şi să-l invitaţi la o emisiune”.

Nu ne putem permite la acest nivel, având în vedere că domnia sa este preşedintele PSD Alba Iulia, să ne lansăm în afirmaţii neserioase.

Probabil, strategia PSD e de a aştepta mai întâi desemnarea, lansarea candidatului PNL la Primăria Alba Iulia, doar ca Bogdan Medrea, a spus în mod oficial, că PSD va lansa candidatul ”undeva la începutul săptămânii viitoare” , adica înainte de lansarea candidatului PNL.

Cu siguranţă alesul nu va fi rectorul Universităţii 1 Decembrie, domnul Daniel Breaz pentru că Primăria nu i se potriveşte distinsului senator.

Vezi şi Traian Popa – Omul sfințește partidul?

În ce priveşte stimabilul domn Ioan Dîrzu, în calitate de Preşedinte PSD Alba, nu cred că ţinta sa este poziţionată atât de jos, la o funcţie de primar. Odată ajuns în sfera parlamentarilor e greu să-ţi apleci privirea, doar dacă oarecum orizontul nu-ţi scoate în faţă şefia Consiliului Judeţean Alba.

După spusele domnului Medrea, candidatul PSD la Primăria Alba Iulia e membru cu acte PSD şi asta face mult mai interesantă situaţia.

Şi totuşi, cu cine are onoarea PNL şi USR de a se lupta pentru Primăria Alba Iulia?

Îl iertăm pe domnul Medrea pentru termenul depăşit dar cred că începutul începuturilor poate fi şi ”începutul săptămânii viitoare”.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia