Connect with us

Actualitate

Bolile sufletului românesc, cu Nelutu Moldovan

Published

on

Sufletul românesc bolnav din toate punctele de vedere

Problemele ridicate în emisiunea Sănătatea de a A la Z de dr. Mircea Frențiu și invitatul său Ion Moldovan ar trebui să ridice niște semne de întrebare în rândul oamenilor din județ și nu numai.


Intervenția Mass-media în viața românilor are un impact deosebit de mare. Orice problemă devine mai apăsătoare atunci când televizorul, telefonul sau orice alt aparat ne face să o conștientizăm la maxim sau să o acutizăm.

O altă problemă întâmpinată este lipsa cititului și găsirea în telefoane, tablete sau orice altceva un mijloc de relaxare, cartea fiind dată uitării.

În zilele noastre inclusiv religia nu mai este ce a fost. Oamenii nu mai simt nevoia să mai meargă la biserică, mulțumindu-se să-și petreacă timpul liber în alte scopuri sau efectiv butonând telefonul.

În concluzie ,putem spune că sufletul este plin de boli pe care doar prin educație le putem trata,spune domnul Moldovan.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia