Connect with us

Actualitate

Bolile vaselor de sânge, cu dr. Mihai Nemeți, medic specialist Chirurgie Vasculară

Published

on

Tot ce trebuie să știm despre vasele de sânge

Medicul Mihai Nemeți, specialist în Chirurgie Vasculară își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Municipal Blaj de 3 ani, punând Blajul la loc de cinste în rândul operațiilor vasculare.

Dr. Nemeți este în top 3 al doctorilor care aduc cele mai multe fonduri de la Casa de Asigurări de Sănătate Alba pentru Spitalul Municipal Blaj datorită renumelui pe care l-a construit odată cu începerea operațiilor cardio-vasculare în această unitate spitalicească.

Printre multele operații pe care le execută domnul doctor, cea mai frecventă și cea mai complicată este aceea a arterei carotide. Arteroscleroza este o boală care se dezvoltă la nivel carotidian. Necombătând factorii de risc ai arterosclerozei, cum ar fi fumatul, hipertensiunea arterială, putem ajunge să dezvoltăm complicații foarte grave la nivelul arterei carotide cum ar fi accident vascular cerebral (AVC).

Dr. Nemeți prezintă în cadrul emisiunii Sănătatea de la A la Z multe taine ale Chirurgiei Vasculare care ne ajută să știm cât mai multe informații despre corpul nostru la nivel arterial, care sunt cauzele și cum putem prevenii bolile cardiovasculare.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia