Connect with us

Actualitate

Bunătățuri românești

Published

on

Începând cu 12 decembrie, la Alba Iulia s-a deschis un magazin cu produse româneşti autohtone. Sub denumirea de “Bunătăţuri Româneşti”, magazinul şi-a deschis oficial porţile şi îi aşteaptă pe albaiulieni şi turişti să cumpere produse tradiţionale româneşti

Produse traditionale facute ca la mama acasa cu ingrediente bio si retete foarte vechi se pot gasi in Alba Iulia intr-un magazin care apartine unei cooperative agricole. Aceasta ideea care a fost aplicata si inainte de revolutie a venit in randul producatorilor de produse tradidionale pentru a avea unde sa isi desfaca marfa pe care o produc. De la produse de panificatie pana la siropuri sau dulceata dar si legune si fructe toate aceste produse se pot gasi in acest magazin. Primii clienti care au trecut pragul au si cumparat cate ceva, acestia spun ca preturile nu sunt mari fata de alte magazine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia