Connect with us

Actualitate

Călin Matieș, Beniamin Todosiu și Clement Negruț, în secțiile de votare

Published

on

Calin Maties Beniamin Todosiu Florin Roman Clement Negrut

Candidații de Alba pentru Parlamentare. Pentru ce au votat

Călin Matieș – PSD – candidat Senat

Am VOTAT , oameni si caractere nu embleme de partid. Am VOTAT oameni care au facut ceva pentru semeni lor. Am VOTAT pentru REVOLUTIA PRODUCATORULUI ROMAN !

Multumesc din suflet tuturor romanilor care au iesit la vot si celora care vor iesi, in special romanilor care merg la vot in straie romanesti in ii sau camasi populare , tuturor celor care VOTEAZA ROMANESTE !

La multi ani Nicolae si Nicoleta si Sf Nicolae sa va aibe in paza !

Doamne ocroteste-i pe romani !

Calin Maties
Călin Matieș

Todosiu Beniamin – candidat USR Alba

Votul este un drept, dar și o obligație pentru fiecare cetățean responsabil. Am votat, astăzi, pentru o României cu un Parlament format din oameni verticali și responsabili. Am votat pentru oameni profesioniști care pot reprezenta cu onoare județul Alba în Senat și în Camera Deputaților, am votat pentru oameni care vor face legi pentru cetățean, nu pentru grupuri de interese.

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI și ”slabii” politicieni din ALBA IULIA

Am votat pentru apărarea Justiției, pentru educație și sănătate de calitate. Am votat pentru reforma instituțiilor statului, pentru eliminarea pensiilor speciale și pentru eliminarea penalilor din funcții publice. Am votat cu gândul la viitorul oamenilor din Alba Iulia și din județul Alba.Todosiu Beniamin – candidat USR Alba.

Todosiu Beniamin
Todosiu Beniamin

Clement Negruț – candidat PMP

Am votat astăzi pentru democrație, am votat pentru o Românie a credinței, pentru o Românie educată și frumoasă.Am votat pentru un Parlament care să susțină un Guvern responsabil care să miște România înainte.Doresc mult succes colegilor PMP și îi aștept pe toți românii să iasă la vot.

Negrut Clement
Negrut Clement

O adevărată batjocură: CARANTINA se prelungește

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia