Connect with us

Actualitate

Campanie de prevenire a toxiinfecților alimentare

Published

on

Campania este coordonată de directorul DSP Alba, ec. Alexandru Sinea, dr. Olimpia Candrea, coordonator program național evaluare și promovare a sănătății și de către dr. Ileana Văcaru, șef compartiment evaluare factori de risc din mediu

Mesajele-cheie ce vor fi transmise în cadrul campaniei sunt:

  1. Păstrați curățenia
  2. Separați alimentele gătite de cele crude
  3. Gătiți cât mai bine alimentele
  4. Păstrați alimentele la temperaturi sigure
  5. Folosiți surse de apă și materii prime sigure

Campania se va desfășura, din 12 septembrie, odată cu începerea noului an școlar, și în instituții de învățământ. O manipulare corespunzătoare a alimentelor este cheia pentru prevenirea bolilor transmise prin alimente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate