Connect with us

Actualitate

Când va fi finalizată groapa de gunoi

Published

on

SMID Alba face parte din Programul Operațional Sectorial Mediu din cadrul Ministerului Fondurilor Europene care inițial se încadra în perioada 2007-2013

În urma unei instrucțiuni venită de la Ministerul Fondurilor Europene, s-au dispus măsuri de eșalonare a etapelor rămase de terminat. Construcția va fi gata la începutul lunii septembrie și va deveni operațională în ultima lună din an.

Vezi şi Legea este pentru proști

Problema deșeurilor din Alba îi afectează direct pe albaiulieni, deoarece începând cu 1 octormbrie 2015 a intrat în vigoare o hotărâre a Consiliului Local prin care unele tarife de salubrizare au fost majorate în urma creșterii taxei de depozitare la rampa din Cristian, județul Sibiu. Proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor este derulat Consiliul Județean Alba cu sprijinul Ministerului Mediului și are o valoare de aproximativ 47 de milioane de euro.

Vezi şi  ”Victoriile” indiferenței, cu Daniel Zdrânc

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia