Connect with us

Actualitate

Care este legătura dintre dezastrele naturale din Apuseni și ” alegerea ” ca președinte PNL Alba Iulia a lui Marius Hațegan?

Published

on

rares buglea marius hategan cornel olar pnl alba inundatii

Hațegan a fost și este un sustinator a lui Olar in cadrul partidului

Când Olar si altii ca el goleau Apusenii de paduri ,inbogatindu.se nu spunea nimeni nimic si asta din complicitate , lipsa de curaj, sau comoditate ..sau disciplina de partid. Ieri si azi, cand a venit dezastrul ..ne intrebam ,”de ce oare” ?!!

Azi, cand Marius Hategan și-a arogat prin fraudă, siretlicuri de tip FSN si cumpararea pe doi arginti a unor caractere slabe, functia de presedinte PNL Alba Iulia iarăși nu zice nimeni nimic ..din aceeasi complicitate , comoditate sau paguboasa disciplina de partid..iar cand dezastrul electoral va urma pentru PNL , ne vom intreba ” de ce oare ?!?!”
Fac o mențiune aici : Hațegan a fost și este un sustinator a lui Olar in cadrul partidului … Se leagă ?
Muierilor cu pantaloni , azi prin acel simulacru de alegeri m.ati aruncat la.marginea partidului pe mine si pe alti liberali vechi si cinstiti, insa nu voi pleca , asa cum v.ar fi voua comod !! Raman aici pt ca partidul va avea nevoie de mine atunci cand va veni dezastrul ,.atunci cand voi va veti reorienta sa cadeti iarasi in picioare ..

”Consilierii județeni ai PNL, asemenea unor slugi ale lui Ion DUMITREL și Ștefan BARDAN, au votat creșterea procentuală (în fiecare an) a tarifului la apă potabilă și canalizare, sub minciuna realizării unor investiții”

La autopsia lui I Gh Duca , ucis in gara din Sinaia , medicii au observat ca avea camasa petecită si nu, nu era un minimalist radical , ci era un prim ministru cu adevarat liberal si care asa intelegea sa se sacrifice pt tara lui ., .Iar voi înțelegeți sa traiti in lux si opulenta , si asta exclusiv din politica !!

Din Apuseni ” prin rețeaua Olar ” v ati adus lemnele pt vilele voastre pompoase, fara sa pomeniti azi un cuvant despre dezastrul de acolo!!! Ati citit niste discursuri seci scrise de altii ,fara o minima emotie fiindca stiati ca voturile sunt deja aranjate .. !

Marius, in această seara priveste-te in oglinda, iar daca nu simti nicio rusine inseamna ca confunzi flagrant PNL-ul cu PDL-ul si Alba Iulia cu Mihalțul, iar acesta este inceputul promitător al unui dezastru!
Traiască M-tii Apuseni !
Traiască Partidul National Liberal!

scrie Rareș Buglea pe profilul său de Facebook

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia