Connect with us

Paşaport cultural

Cartea lui Avram Iancu, ”Schimbarea ești tu”

Published

on

Recordul lui…, depășit doar de modestie

Avram Iancu are două mari realizări în anul acesta, o carte motivațională și de aventuri și cursa de la Polul Nord. Avram Iancu este un om care și-a urmărit visul și a devenit cunoscut în toată lumea. A pornit din Petroșani și a demonstrat că orice este posibil. Rostul vieții se găsește, dacă ne lăsăm inspirați și dacă suntem atenți la tot ce se întâmplă.

”Suntem unici și irepetabili, unicitatea noastră poate aduce un plus de valoare societății în care trăim”. Fiind bibliotecar, trăiește printre cărți și se inspiră din acestea. A fost impresionat de o carte de aventuri și a început să viseze la un record pentru România. Primul său vis a fost să traverseze înotând Canalul Mânecii.

Orgoliul său de român l-a dus la o premieră națională. ”Nimic măreț nu se poate realiza ușor sau de unul singur. Am înotat încontinuu 17 ore și 54 minute. Pentru asemenea performanță trebuie foarte mult antrenament, determinare și susținere”. Are susținerea familiei tot timpul. După isprava sa, a simțit că a intrat în inima multor români. ”Titlu cărții este sugestiv, eu chiar cred că schimbarea vine din noi”. O altă carte l-a provocat și l-a inspirat să înoate tot cursul Dunării, încercând astfel să inspire tinerii să îmbine lectura cu tehnologia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia