Connect with us

Actualitate

Cătălin Drulă-Ministrul Transporturilor la Alba Iulia: vom circula pe autostrada Sebeș- Turda în luna octombrie

Published

on

”Pe lotul II se lucrează în plin și după atâta așteptare și atâția ani pierduți, anul acesta, în luna octombrie, avem termen ca acest lot să fie dat în circulație”.

Cătălin Drulă- ministrul transporturilor, aflat în Alba Iulia a declarat pentru Alba Carolina TV că zilnic se așterne mii de tone de, lucrările la lotul II, Sebeș-Turda fiind avansate.

Punctul critic fiind cele două ziduri de sprijin din zona Oiejdea dar s-a găsit o soluție tehnică și intr-o săptămână se va rezolva și această problemă.

Cătălin Drulă-Ministrul Transporturilor alba iulia
Cătălin Drulă – Ministrul Transporturilor

”Se lucrează în plin și după atâta așteptare și atâția ani pierduți ,anul acesta, în luna octombrie, avem termen ca acest lot să fie dat în circulație, cap-coadă din Sebeș în Turda, fără restricții și fără limite”.

SONDAJ: Cine considerați că sunt resposabili de starea actuală a gunoiul menajer din Alba Iulia și județul Alba

Alba Carolina TV: Ce se va întâmpla dacă nu se va respecta acest termen și cine va suporta consecințele?

”Este un contract cu prevederi legale, cu penalități contractuale care se vor aplica, toate acestea sunt bine determinate de un supervizor al contractului dar nu cred ca se va ajunge acolo. După discuțiile avute, sunt toate premizele ca acest termen de octombrie să fie respectat”.

Găsiți asemănări între fotografii. Parlamentarii PSD pe o bicicletă

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia