Connect with us

Actualitate

Catarare extrema pe podul peste Mureș !

Published

on

Un tânăr din Cluj-Napoca a postat pe canalul său de youtube mai multe filmulețe în care se cațără pe diferite poduri din România fără să fie ajutat sau asigurat.

 

Acesta a ajuns și la Alba Iulia unde a urcat pe podul peste Mureș de la ieșirea din Alba Iulia înspre Sebeș. Marius este șofer de tir de la 19 ani și îi plac sporturile extreme.

„Sunt şofer pe tir de la 19 ani. Non-stop sunt pe drumuri. În acele momente, în care sunt la înălţime, mă gândesc doar la mine. Dau uitării familie, serviciu şi mă concentrez maxim. Ştiu că să urc este opţional, iar să cobor este obligatoriu. Am căutat tot timpul să fac ceva ce nu poate face oricine. Îmi place să simt că trăiesc. Când eşti în aşa locuri simţi că trăieşti cu adevărat. Am făcut şase ani de ciclism, apoi şoferie pe tir. Ciclism nu mai fac din cauza serviciului, dar trăiesc senzaţii tari şi umblu pe munţi. Sunt om liber. Îmi place doar aventura, la maxim.”, declara tânărul anul trecut

Podul din Alba Iulia nu este singurul pe care Marius s-a cățărat, acesta a mai făcut astfel de cățărări extreme și la Târgu Jiu sau Pitești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia