Connect with us

Actualitate

Ce poţi păţi dacă ai asupra ta o cutie cu petarde

Published

on

petarzi-artificii-alba-iuli

În noaptea de 25/26 decembrie 2019, polițiștii de siguranță publică din Aiud l-au depistat, în incinta unui club din oraș, pe un bărbat cu o cutie cu petarde.

În noaptea de 25/26 decembrie 2019, polițiștii de siguranță publică din Aiud l-au depistat, în incinta unui club din oraș, pe un bărbat de 36 de ani, din comuna Livezile, județul Alba, care avea asupra sa o cutie cu petarde.

Petardele au fost confiscate, iar față de bărbat a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Un alt caz ciudat a avut loc în data de 25 decembrie 2019, unde polițiștii din Alba Iulia au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal, pentru violență în familie, față de un bărbat de 32 de ani, din Alba Iulia.

În noaptea de 24/25 decembrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, acesta ar fi agresat-o pe concubina sa și ar fi strâns-o de gât.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării acestuia au emis un ordin provizoriu de protecție, evacuându-l pe bărbat din locuință și interzicându-i să se apropie de concubina sa.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia