Connect with us

Actualitate

Ce proiecte se vor implementa la Aiud

Published

on

Cum v-a arăta Municipiul Aiud în acest an

Primăria Aiud își propune să investească aproximativ 12 milioane de euro în proiecte noi pe perioada acestui an.

Promovarea culturii, educației și a tuturor activităților care fac cinste Aiudului sunt cap de listă în ceea ce privește activitatea administrației locale.

Nici la capitolul asistență socială Aiudul nu se lasă mai prejos și este la nivelul de implementare al unui proiect pentru realizarea unei cantine sociale pentru persoane vârstnice, realizarea unei locații de zi pentru persoanele vârstnice, dar și de implementarea asistenței la domiciliu.

La capitolul sănătate Aiudenii se bucură de prosperitatea. Aceștia beneficiază de un computer tomograf iar spitalul este reabilitat la interior, saloanele fiind dotate cu grup sanitar propiu.

Aiudul v-a avea 3 platforme subterane de colectare a deșeurilor, transport public ecologic, bază sportivă, teren de tenis și beneficiază momentan de implementarea proiectului Wi-fi for you pentru anumite zone din oraș.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia