Connect with us

Social

Ce rezultate au elevii din Bistra, la învățătură?

Published

on

”Nicodim Ganea” Bistra este o școală de prestigiu

Școala Gimnazială ,,Nicodim Ganea” din comuna Bistra se mândrește cu profesori implicați, atât la orele de curs cât și după program, în educarea noilor generații de elevi și pentru dezvoltarea unui mediu educațional foarte bun, prin care să se obțină performanțe la învățătură.

Cadrele didactice își desfăşoară activitatea și procesul educaţional într-un mediu singur, beneficiind de sprijinul autorităților locale. Rezultatele elevilor bistreni, reprezintă cartea de vizită a unității de învățământ. Școala deține un corp profesoral de elită, de înaltă ținută morală și profesională, care vine în întâmpinarea elevilor cu facilități educaționale.

Părinții sunt un partener de nădejde în pregătirea copiilor. Cele mai bune rezultate sunt la Evaluarea Națională și premii I la olimpiade naționale. Învăţământul bistrean are o istorie veche şi bogată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia