Connect with us

Actualitate

Ce riscă tânărul ce a rupt afişele cu referendumul pentru familie?

Published

on

Un tânăr a fost filmat în timp ce distrugea afișele care îndeamnă lumea să voteze ”da” la referendum

Panoul de pe care s-au rupt afişele se află în centrul municipiului Alba Iulia.
Se pare că tânărul şi-a exprimat ‘democratic’ punctul său de vedere cu privire la viitorul familiei.
Dacă erau afişe cu o campanie a celeilalte părţi şi cineva ar fi îndrăznit să facă ceea ce a făcut acest individ, probabil că în următoarea ora erau foarte multe ştiri cu incredibilul incident, cu înapoiaţii sau înguştii, nedemocraţii şi aşa mai departe, care nu respectă drepturile omului.

Şi totuşi, ce este democraţia?

Vă reamintim că, Camera Deputaţilor a adoptat, în mai 2017, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, şi nu între soţi, aşa cum este în prezent, iar noi românii avem DREPTUL la acest vot.

Potrivit IPJ Alba, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului în urma unei sesizări, aceştia au ascultat nemulțumirile tânărului, iar apoi l-au îndrumat spre Biroul Electoral de Circumscripție Alba, pentru a afla mai multe informaţii legate de referendum.

Dacă va exista o plângere împotriva acestui tânar, probabil că acesta se va alege cu o amendă sau poate chiar cu un dosar penal.

Referendum pentru FAMILIE, Da sau Nu

Liderul PNL Ludovic Orban spune că PNL susţine organizarea acestui referendum, pentru că subiectul ţine de conştiinţă, iar fiecare va vota după cum îi dictează conştiinţa.
Totodată şi PSD-ALDE susţin acest referendum.

Este o iniţiativă cetăţenească semnată de trei milioane de cetăţeni români.

Nu cred că este cazul să vorbim despre politizarea acestui referendum, dat fiind faptul că această problemă a viitoarei familii ne va afecta pe toţi, indiferent de culoarea politică.

Dragi români, mergeţi la vot şi votaţi!

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia