Connect with us

Actualitate

Ce se va întâmpla cu Klaus Iohannis pentru că nu l-a vrut pe Cioloș premier?

Published

on

klaus werner iohannis

Guvernul „ascultător al lui Cioloș” nu va trece de Parlament, acesta neavând susținerea partidelor

Factorul extern va scoate în curând în presa europeană afacerile murdare ale lui Iohannis, dezvăluiri murdare împotriva președintelui României.
De ce?
Pentru că nu a ascultat întru totul de factorul extern. Nu l-a sprijinit total pe Cioloș în a-și face ”guvernul meu” ascultător de factorul extern.

Klaus Iohannis a făcut doar jumătate din munca cerută de factorul extern, dorind să-și păstreze doar el puterea absolută în România.

Guvernul „ascultător al lui Cioloș” nu va trece de Parlament, acesta neavând susținerea partidelor, inclusiv al PNL-ului. De aici i se va cere suspendarea și demiterea președintelui Klaus Werner Iohannis.

Nu PSD-ul îl va suspenda pe Werner Iohannis ci factorul extern, pentru nesupunere.

România e o țară cum nu mai este în Europa, cu bogații minerale la care alții din exterior râvnesc și din păcate s-ar putea ca în cele din urmă să pună mâna pe ele.
Noi, romanii, cu politicienii noștri slabi, ne vom uita din fotoliul rece cum se vor desfășura toate acestea și vom rămâne doar cu facturile exorbitante la utilitățile lunare pe care va trebui sa le plătim din buzunarul nostru, nu al străinilor.

”Lumină” din Franța: USR și Barna vor vaccinare obligatorie în România

Pe lângă aceasta pandemie, România e pedespită de noi toți prin faptul că nu luăm atitudine, ca și cum nu ne-ar interesa nimic!
Probabil că românul nu protestează pentru că e mulțumit de starea lui și a poporului și nu are de ce să iasă în stradă.
Da, nu ieșim să protestăm în stradă și pentru că vedem cum mor sutele de concetățeni în spitale, pentru că avem sau NU avem medicamente pentru tratarea covidului. Medicamentele acestea fiind foarte ieftine și dacă s-ar cumpăra, ar dispărea psihoza cu bolnavii, ne-ar scuti de internarea în spital și ar stopa vaccinarea mult dorită de o seamă de politicieni butonați din exterior, de oculta mondială.

În plină plandemie suntem fără guvern.

În plină plandemie vom fi și fără președinte.

Cu adevărat a profețit bine Klaus Werner Iohannis, că România este un stat eșuat.

Deșteaptă-te române din somul cel…adânc!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia