Connect with us

Real Risc

Ce sume colosale se risipesc din bugetul local. Invitați: Ionuț Horșa, vicepreședinte USR Alba și Iulian Țâr, vicepreședinte USR Alba Iulia

Published

on

”Orice derapaj va fi penalizat”

”Venim aici pentru a ne face mai vizibili, pentru a ieși din anonimatul oamenilor care nu au avut tangențe cu politica, nu am mai făcut politică până acum. Sunt informatician de profesie.

USR Alba vine cu o alternativă, reprezentăm acei oameni care ne-au votat, încercăm să ducem ideile lor cât mai departe. Vom fi reprezentanții societății”, a precizat Ionuț Horșa, vicepreședinte și membru fondator USR Alba. Iulian Țâr a fost plecat doi ani în Italia, are experiența Diasporei și s-a întors în Alba Iulia deoarece aici se simt acasă. ”Noi, cei din USR, ne dorim să ajungem în Primărie pentru a fi o opoziție la tot ce se întâmplă acum.

Vrem o administrație eficientă, trebuie reduse costurile și trebuie eficientizate cheltuielile cu banul public”, a spus Iulian Țâr, vicepreședinte USR Alba Iulia. Conducerea USR Alba susține că orice derapaj politic va fi penalizat. În USR se caută oameni cu coloană vertebrală. Membrul care greșește va fi exclus. În politică, membrii USR au intrat ca și o reacție a societății care nu susține hoția și vechile metehne ale claselor politice.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia