Connect with us

Actualitate

„CEL MAI PUTERNIC POMPIER”, LA ALBA IULIA

Published

on

74 de pompieri din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din 20 de județe ale țării, participă în aceste zile la competiția „Cel mai puternic pompier”, faza națională.

 

În perioada 7-8 septembrie, pompierii militari înscriși vor avea de susţinut patru probe practice: manipularea furtunului; greutate şi rezistenţă; cursa de obstacole și ridicarea greutăţii. Joi se vor desfășura probele individuale iar vineri vor avea loc probele pe echipe.

Pompierii spun că probele susținute în cadrul acestui concurs sunt similare cu experiențele reale pe care le trăiesc atunci când merg la intervenții.

Obiectivele acestui concurs sunt dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de pompierii militari.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia