Connect with us

Actualitate

CENTRU PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI, INAUGURAT LA AIUD

Published

on

Vineri, 12 mai a fost inaugurat la Aiud Centrul de zi pentru copii cu dizabilități din cadrul Centrului Multifuncțional ”Sfânta Cuvioasa Teodora” Aiud.

 

Centrul de zi funcționează sub autoritatea parteneriatului încheiat între Primăria municipiului Aiud și Asociația ”Un pas înainte Alexandra” Aiud. Alături de beneficiarii serviciilor, au participat și reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local al municipiului Aiud, Asociației ”Un Pas Înainte Alexandra”, Protopopiatului Ortodox Aiud, Parlamentului României, DGASPC Alba, AJPIS Alba.
Vechiul Centru Multifuncțional aflat în administrarea Primăriei Aiud s-a transformat într-un spațiu modern, primitor prin reorganizare și dotare cu aparatură medicală de specialitate, la nivel european.

Drept urmare, începând de astăzi, este posibilă diversificarea și creșterea calității serviciilor medicale.
Noul Centru oferă copiilor cu dizabilități servicii de kinetoterapie, mecanoterapie, masaj terapeutic, termoterapie, magnetoterapie, dezvoltare multisenzorială, terapie ocupațională, logopedie, informare, consiliere și terapii specifice, investițiile depășind 50.000 de lei. Serviciile sunt acordate de personal specializat, dedicat acestei cauze nobile.
De aceste servicii medicale pot beneficia  copiii din Aiud cu afecțiuni medicale, în cazul în care există recomandări din partea medicilor de specialitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia