Connect with us

Actualitate

”Ceremonia” intrării vaccinului în România

Published

on

covid vaccin ceremonie

Doar în țările primitive se mai întâmplă așa ceva: transmisii LIVE- minut cu minut, cu pupitru în stradă

Aducerea unui medicament în România, a unui vaccin, a transformat Crăciunul în sărbătoarea vaccinului. Presa națională cât și locală a informat populația de intrarea triumfătoare a mult așteptatului vaccin.

Comunicate de presă postate în online, radiouri live, transmisiuni tv live – toate ca la primirea unor președinți de țară sau ca la primirea ”tezarului pierdut” al României, așa a fost ziua intrării vaccinului în scumpa noastră Românie.

Înconjurați cu mic cu mare, într-un primitivism fără culoare în jurul unei autoutilitare, gata pentru deschiderea cadoului de Crăciun, a vaccinului sosit cu curierul care a adus de fapt ceea ce am comandat: vaccinul platit.

La această ”festivitate de descărcare a vaccinului” a participat însuși premierul Florin Cîțu, care după discursul său alambicat și împiedicat am retrăit un remember marca Viorica Dăncilă.

Nu spun că sosirea vaccinul nu e importantă ci vreau să scot în evidență penibilitatea acestei festivități care demonstrează clar că suntem ”ăia din lumea a 3-a”.

sosire vaccin

”Pinguinii” au fost opriți în dreptul veșnicului pupitru care e prezent la orice ceremonie penibilă, cum ar fi și deschiderea ”ciotului” de autostradă Alba Iulia- Sebeș.

Ceremonia electorală de deschidere a unui tronson al autostrăzii A10 Sebeş-Turda (Alba Iulia – Sebeș):

deschidere autostrata sebes alba iulia
Deschidere tronson autostrata Alba Iulia – Sebeș

Vă rugăm să urmăriți mai jos cea mai reușită deschidere a unui tronson de autostradă din România:

Fără pupitre, fără politruci, doar cu adevărații beneficiari: șoferii!

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia